Ohje on luontaisesti gluteeniton, maidoton, soijaton ja munaton.
Gluteenittomat omena-hirssimuffinit
(9 kpl amerikan muffinivuokiin)
1,8 dl hirssijauhoja (tai hienoa riisijauhoa)
6 tl tapiokatärkkelystä
1/2 dl kookoshiutaleita
1/2 tl suolaa
1/2 tl ruokasoodaa
1,5 tl leivinjauhetta
1/2 tl ksantaania
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1/2 dl tapiokakiisseliä (tai 2 munaa)
1,5 dl sokeria
0,75 dl juoksevaa kasvirasvaa
1 dl mantelimaitoa
1 omena raastettuna
Tee tapiokakiisseli ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään yhdessä kulhossa. Sekoita rasva, sokeria ja mantelimaito keskenään toisessa kulhossa. Yhdistä kulhot ja lisää omenaraaste sekä tapiokakiisseli hyvin sekoittaen. Paista 200 °C n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti