lauantai 28. syyskuuta 2013

Tapiokahelmi-kookoskiisseli

Kun herkut on rajalliset, hakeutuu katse kaupoissa ihan eri tuotteisiin kuin normaalisti. Karkki- ja keksihyllyt voi sivuuttaan täysin, ja parempi vain jos osaa tehdä sen edes luomatta haikeaa katsetta sinne päin. Piipahdus aasialaisen pikkukauppaan toi kotiin pussillisen tapiokahelmiä, ja näistä saakin pahimman pikkunälän selättäjän helposti ja nopeasti.

Tapiokahelmi-kookoskiisseli

1 dl pieniä tapiokahelmiä
4 dl vettä
0,5 dl sokeria
2 dl kookosmaitoa
2 tl vaniljasokeria

Laita kattilaan vesi, sokeri ja tapiokahelmet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen n. 10 minuutin ajan. Lisää kookosmaito ja vaniljasokeri. Tarjoile jonkun marjojen kera. Itse tykkään kerroskiisseleistä, joten tämä kiisseli sai kaverikseen kuningatarkiisselin, niin ikään tapiokalla suurustettuna.


1 kommentti:

  1. Moikka! Mistä noita tapiokahelmiä saa? Suomesta vai kenties ulkomailta tilattaessa?

    VastaaPoista